Praktiske informationer

Priser for 2018
I Ikast-Brande Kommune er det månedlige tilskud pt. 5.628 kr.
Det koster 7.300 kr./mdr. for en fuldtidsplads her hos mig.

Der betales alle 12 måneder, ligeså vil du modtage tilskud alle 12 måneder.Tilskudsberettiget
Privatpasning betyder at du vil kunne modtage tilskud fra kommunen til dit barn/børn.Forsikring
I skal selv tegne en ulykkesforsikring på jeres barn. Børnene er IKKE dækket via mig.Pædagogisk tilsyn
Som godkendt børnepasser hos Ikast-Brande Kommune, vil der være tilknyttet en pædagog, som følger børnenes udvikling og kommer på besøg minimum 4 gange årligt.Fællesskab
Et godt samarbejde mellem jer forældre og jeg, er altafgørende for at give jeres børn de bedste muligheder, for en stabil og tryg hverdag hos mig.

Før de store ferier, holdes der en lille hyggelig sammenkomst for forældre og børn, hvor der vil blive hygget over en kop kaffe.

Op til jul laver vi kreative gaver til jer forældre, som børnene får med hjem, til at ligge under juletræet.Sygdom
Hvis jeres barn er sygt, kan det ikke blive passet. Har barnet feber, øjenbetændelse, diarré, børnesår eller i det hele taget er så utilpas, at det ikke kan følge en dagligdag hos mig, så skal barnet blive hjemme, indtil det er helt friskt igen.Ferieplan
Udleveres i november året før.

Praktiske informationer

Åbningstider

Mandag - Torsdag 6.30-16.30
Fredag 6.30-14.30Opskrivning af dit barn/børn
I kontakter mig, hvor vi aftaler en dag, hvor I kommer på besøg. Kontrakt underskrives evt. samme dag eller senere. Ansøgning om tilskud sendes til kommunen, min. 1 måned før opstart.

Der kan reserveres plads hos mig allerede, når I ved, at I skal være forældre :) Ring og hør nærmere ! :)Udmeldelse
Kontrakten kan opsiges til udløbet af den efterfølgende måned. Det er IKKE muligt at opsige til den 30 juni. Dette er gensidigt for forældre og børnepasser.Hvad skal i have med her hos mig?
En dyne til barnevogn. (Jeg har barnevogne med godkendte seler som børnene sover i, så slipper I for at skulle slæbe vogn frem og tilbage).

Skiftetøj, der passer til årstiden. (Jakker, flyverdragter, regntøj, vanter, huer, sko/støvler osv.). Hvert barn vil have deres egen kasse, som tingene kan ligge i, her hos mig.

I kassen vil der skulle ligge:

2 bluser

2 par bukser

2 bodyer

3 par sokker evt. et par strømpebukser

2 t-shirts

1-2 sutter

Solcreme, hvis dit barn bruger en speciel type.
(Jeg bruger apotekets).

Sovedyr, hvis dit barn bruger det.

Engangsvaskeklude

Hjemmesko

Bleer

 
 

Samtaler

Der vil være en opstarts-samtale, hvor vi vil snakke om barnets hverdag/vaner derhjemme og om der er noget jeg skal være opmærksom på ved barnet - særlige behov og hvordan jeg tiltænker hverdagen, her hos mig. Og ikke mindst, hvem jeg er som person og hvad Aktive Naturbørn kan tilbyde jer og jeres barn/børn.

En samtale lidt før børnehave-start, hvor vi snakker om jeres tanker omkring jeres barns klarhed til børnehaven, hvor vi kigger på det motoriske, sproglige og ikke mindst psyken. Her vil der være mulighed for at forlænge kontrakten hos mig, hvis vi i samarbejde bliver enige om at barnet ikke er klar til børnehave. Ved privat børnepasning er det muligt at få barnet passet 2,9 år - 5 år med tilskud fra kommunen.

Hvis I går og har brug for flere samtaler i mellemtiden, fra opstart til børnehavestart-samtalen, finder vi selvfølgelig en samtaledag ud over de to planlagte.

Links

www.ikast-brande.dk/borger/familie,-boern-og-unge/dagtilbud-0-5-aar/privat-pasning
www.ikast-brande.dk/borger

I kan kontakte mig via e-mail: eller mobil: 21 72 77 38