Om Aktive Naturbørn

Aktive naturbørn er en aktiv dagpleje, der bruger naturen, som legeplads, træstammen til balancebom og bakker til at rulle ned ad. Her udforsker vi naturen med alle vores sanser. Lytter til fuglenes fløjten, mærker det våde græs mellem fingrene og dufter til de forskellige blomster, ser vinden lege med bladene og smager på hindbær og brombær fra haven. Jeg bruger naturen til at udvikle børnene, motorisk og sprogligt, men også socialt, ved at de lærer at hjælpe hinanden. Det er vigtigt for mig at børnene føler sig hørt og forstået, men stadig har faste rammer.

Aktive naturbørn tager to gange om året på heldagstur til f. eks. Aqua og Jyllands Park Zoo, hvor vi trækker stikket fra hverdagen og bare hygger og leger.

Mit hjem og grund er 100% røgfrit!
Legeværelset har trægulv med vaskbare tæpper og er derfor astma-venligt.

Lidt om mig selv:
Jeg hedder Annette Lauritzen Nonbo. Jeg er fra 1988 og bor i Engesvang. Flyttede hertil fra Sønderjylland i 2009. Er uddannet social- og sundhedshjælper og er gift med Anders Nonbo. Sammen har vi sønnen Bivano fra december 2013 og datteren Adlin Nian fra januar 2017. Vi bor i et, syntes vi selv, dejligt stort hus med en god stor have. Vi holder meget af at være ude. I fritiden er vi en lille fiskerfamilie, der tager ud på havet og fisker, når vejret vil det. Ellers opholder vi os meget i haven, hvor vi dyrker forskellige grøntsager, frugter og blomster.

Både min mand og jeg er opvokset i dagplejemiljøet. Min mor er dagpleje på 21'ende år og min mands mor på 25'ende år.